utorok 29. januára 2013

Januárový Senzabox

Ahojte!
 
Tak konečne mi včera pán kuriér doručil moju úplne prvú "krabičku krásy" Senzabox.
Bola som veľmi zvedavá, ale poviem Vám pravdu, vydržala som a nepozrela som sa na web, kde bolo o tejto krabičke písané, takže som sa nechala prekvapiť :)
 
Medzičasom sa so Senzaboxom doslova vrece roztrhlo a už si teda môžete prečítať skoro z každého blogu, čo sa tam nachádzalo.
Ale tak keďže je to moja prvá krabička, tak som sa rozhodla to sem aj tak pridať :)




- Dermacol - Invisible Fixing Powder
- Ziaja - Prírodný olivový krém
- Salcura - Acne Antiac Clearing Sprej
- Garnier - Fructis Elastic Power Fix - lak na vlasy v cestovnom balení
- Freeman - Maska na tvár uhorka
- Rituals - Fujiyama Mandarin & Mint - sprchová pena
- Fleur de Santé - vyživujúce telové mlieko s medom



- letáčik Fleur de Santé
- vzorka krému Dermacol Botocell
- vzorka krému Salcura  Zeoderm
- darčekový poukaz od Rituals
 
Ako ste boli spokojný s touto krabičkou a jej obsahom?
Ja celkom áno, síce si nie som istá či využijem výrobky od Salcury, nakoľko nemám problémy s ekzémami alebo celkovo podobné problémy s kožou (ak teda nezjem kalamáre ako minulé leto... a to som ich vlastne ani nejedla :D) tak to nevyužijem. Ale zase v rodine mám toľko alergikov, že prípravky sa asi nestratia :)
Ostatné výrobky určite vyskúšam. Najviac sa teším z masky na tvár, na tú som zvedavá, púdru a sprchovej peny. Sú to výrobky, ktoré som ešte neskúšala. Potešili aj ostatné veci, takže šup sa do testovania :)

Pekný deň všetkým.

 



nedeľa 27. januára 2013

Victorias Secret

Už ste sa niekedy stretli osobne so značkou Victorias Secret?
Ich veci sú jednoducho úžasné. Krásne vecičky, jemné materiály, spodné prádlo a plavky držia všetko tak ako má byť a dokonca ešte lepšie a ich kozmetika je kvalitná a nehorázne voňavá.

Osobne som sa v ich obchode vyskytla asi pred 2,5 rokom v New Yorku a úplne som sa do nich zamilovala. Neviem prečo, ale vtedy som si nekúpila u nich žiadne oblečenie, popravde ich veci boli tak krásne, že som si nevedela vybrať. Tak som skončila pri kozmetike, na ktorú mali akciu a s ňou som odišla domov. Na druhý deň som sa tam vrátila opäť a nakúpila ešte darčeky domov :D

Nakúpila som telové krémy a maslá a voňavé "mists" toaletné vody. Majú neskutočný výber a z každej vône asi 5 produktov, od sprchového gélu, cez krémy až po toaletky.

No a keďže sa mi krémiky už minuly a dllllho som sledovala ich stánku, tesne pred vianocami som sa rozhodla, že si predsa len niečo objednám. Opäť mali super akciu na kozmetiku a neodolala som ani legínkam, ktoré sú mimochodom fantastické. Jemné a veľmi príjemné. No a ako darček som ešte dostala zlatú clutch kabelku, ako stvorenú na koncoročné párty.

Čo však bolo veľmi zaujímavé bolo, že objednávku som robila asi týždeň pred Vianocami, konkrétne teda v nedeľu večer, s tým, že predpokladaný deň dodania bol 10. január. No a v utorok alebo v stredu (čiže o dva-tri dni!!) sa mi už ozvala žena z kuriérskej spoločnosti, že objednávka je u nich a potrebuje nejaké údaje pre vybavenie colných dokumentov. WTF??!! To bola rýchlosť! Normálne som ostala v šoku.

A čo Vám poviem, veci sú úžasné a tie vône.....



Každý  jeden kus bol chránený fóliou
Každý jeden zabalený pekne v bublinkovej fólii a sáčku



Pekný večer a zajtrajší pracovný deň prežite v kľude ;)

sobota 26. januára 2013

Illamasqua



Ahojte!

Dnes som sa rozhodla Vám predstaviť jednu profi dekoratívnu kozmetiku pod názvom Illamasqua. Možno ju niektoré z vás poznáte, možno nie.

Tak si teda povedzme niečo o značke a ako vznikla.

Illamasqua vznikla v novembri 2008 v Londýne a založil ju Julian Kynaston, ktorý takisto založil známu marketingovú agentúru Propaganda (aspoň tak sa píše na nete. Mne osobne to veľa nehovorí :D) a nemal žiadne predchádzajúce skúsenosti s make-upom.
V roku 2010 sa k zakladateľovi pridal aj Joseph Corre, syn Vivien Westwood, ktorý niekoľko rokov pomáhal svojej mame, neskôr spolu-založil známu značku spodného prádla Agent Provocateur, kde pracoval 16 rokov, až dokým neodišiel a nepridal sa ku Kynaston-ovi.

Motto značky znie "Make-up for your alter ego", čiže make-up pre vaše druhé ja. Ako hovorí zakladateľ značky: "Sme skutočný profesionáli, nočná značka, ktorá stojí za sebavyjadrením a posilnením. Našim cieľom je poskytnúť zákazníkom istotu a know-how aby uvoľnili svoje osobné alter egá prostredníctom ich make-upu. Vyrábame "make-up proti priemernosti".
A presne v zmysle tohto loga sa volajú aj rôzne limitované alebo sezónne kolekcie a názvy produktov, ako napríklad Vulgar, Daemon, Heroin, Toxic, Sex...


Myslím, že najlepšie bol vznik a história značky popísaná samotným zakladateľom Julianom Kynastonom v rozhovore pre Vogue Australia, takže nech sa páči časť rozhovoru:

Niečo z histórie vzniku "profi make-upu"
Keď som sa pozrel na históriu make-upu, dostal som sa až do Berlína roku 1920, kedy sa divadlá stávali profesionálnymi. Predtým herci nastavovali sami svetlá, tvorili kostými, sami robili prezentácie vystúpení a samozrejme make-up. V roku 1920 režiséri prišli a priviedli zopár dizajnérov, odborníkov na svetlá a nechali hercov hrať. V tejto dobe začali rovnako rásť aj požiadavky na profesionálny make-up. Takže chemici sa vrátili k "rysovacej doske" aby vyvinuli make-up, ktorý by bol trvácny a farby by boli dobre viditeľné aj zo zadných lavíc divadla. Toto je čas, kedy vznikli 3 profesionálne make-up spoločnosti. Jedna z nich bola Kryolan. Kryolan prežíval pracujúc výhradne v divadlách a vo filme a nikdy ani raz nedali svoje výrobky k dispozícii verejnosti.

Agent Provocateur a Illamasqua
Išiel som do Kryolanu so svojím týmom, ktorý som zostavil, na čele s úžasnou make-up artistkou Alex Box. Opýtali sme sa ich, či by sme s nimi mohli po kreatívnej stránke a využiť ich znalosti, rodokmeň a históriu a využiť ich pre vznik našej vlastnej línie make-upu.
Boli sme veľmi šťastný pretože sme mohli vziať 90 rokov dedičstva a znalostí, ktoré si kúpiť nemôžete. Odvtedy sa náš tým začal rozrastať. získali sme "na palubu"syna Vivien Westwood a Malcoma McLarena, Josepha Corré  z Agent Provocateur a spolu sme priniesli drámu a novú misiu pre vyjadrenie samého seba do make-upu.

Otázka kvality
Kvalita je naozaj zaujímavá vec, ktorú nachádzam v tomto priemysle. Mohli sme použiť receptúru, ktorá sa páči všetkým, ale to  pre nás nebolo dosť dobré. Myslím, že veci čo potešia každého sú skôr strednej triedy, naše produkty vyvolávajú názory a my by sme boli ďaleko radšej, keby si polovica sveta myslela, že je to najlepšia vec akú kedy videli a naopak druhá by ju nenávidela.
Celý rozhovor môžete nájsť z stránke Vogue Austrália, voľný preklad som robila ja, takže v prípade nejakých nejasností ma ospravedlňte :)


Všetky balenia sú prevažne plastové alebo akrylové nádobky a čiernymi viečkami s typickým logom a menom značky.


Kreatívnou riaditeľkou spoločnosti je vizážistka Alex Box.

Niektoré z kampaní a líčení:





 


 

A jeden bonbónik na záver. Aktuálne prebieha výpredaj na stránke značky, kde si môžete kúpiť veľa výrobkov za 5, 10 alebo 20 libier. Ceny sa v tomto prípade fakt oplatia, nakoľko pôvodné sú o dosť vyššie. Často sa stáva, že výrobky sú v týchto zľavách lacnejšie o 50% a viac.
Poštovné na Slovensko je 8,50 libier.
Výpredaj bude trvá do 24:00 29. januára, takže ak by Vás značka zaujala a chceli by ste ju vyskúšať, tak šup-šup nech ušetríte :)
Ja som si objednala pár vecí, a hlavne ich make-up Skin Base Foundation, na ktorý som veľmi zvedavá.


Tak čo? Už ste o tejto značke počuli alebo skúsili nejaké výrobky? Dajte vedieť či ste boli spokojné, som zvedavá :)

Dúfam, že Vás tento článok neunudil, bol to jeden z tých dlhších :)

Pekný deň všetkým :)


zdroj: www.illamasqua.com, internet, Vogue Australia

piatok 25. januára 2013

Senzabox január

Ahojte!

Prvý krát som si tento mesiac objednala krabičku prekvapenia - Senzabox.
Práve mi volal kuriér, ktorý mi chcel doručiť balíček, ale nebol ochotný (tvrdil, že nemôže lebo to nemá na starosti a keď som ho poprosila aby prešiel o pár ulíc ďalej, že tam mi to prevezmú, tak tam sa to tiež nedalo) ho doručiť na inú adresu.
 
Takže sme to museli presunúť na pondelok a ja som už strašne zvedavá, čo v krabičke bude a neviem sa dočkať.


Stavím sa, že dnes sa už veci objavia na blogoch, preto si musím dať silné embargo na čítanie!!! :D
Chcem sa nechať prekvapiť... len či to vydržím :D :D
 
Aj vy čakáte na svoj balíček?

pondelok 21. januára 2013

Druhá objednávka z MUA

Pred vianocami som vám spomínala, že mi prišla prvá objednávka z MUA (Makeup Academy) a keďže mali opäť super akciu, tak som neváhala a objednala si ešte nejaké drobnosti.
Navyše mali akurát v ponuke nové make-up štetce za super cenu a vyzerali celkom dobre, tak som si ich objednala. Jedine na ne nebola zľava, ale aj tak mali super cenu!

Takže ďalší náhľad na MUA objednávku:




Ps: tento týždeň by mali mať ďalšiu super akciu, ak sa nemýlim tak 50% off a shipping zdarma, ale nie som si istá. Akcia by mala začať v pondelok alebo nejak začiatkom týždňa. Dúfam, že im opäť nespadne stránka ako pred mojou prvou objednávkou, kedy bol shipping tiež zdarma.

Update: Tak aj je to tu! Od dnes 50% off a shipping zdarma!!! Na všetko! Stačí len použiť promo kód na stránke: http://www.muastore.co.uk/

štvrtok 10. januára 2013

What´s in my make-up bag :)

Ahojte!

Dnes som si v práci upratovala kozmetickú taštičku a spontánne som sa rozhodla, že konečne spravím post o tom, čo nosím vo svojej kozmetickej taštičke.

Hneď na začiatku Vám poviem, že produkty sa niekedy menia skoro denne a preto to nie sú veci, ktoré mám so sebou stále a vždy :D
Rovnako mám plno kozmetických taštičiek, ktoré tiež stále obmieňam - väčšie, nešie, nové, staré... takže tú som ani nefotila.

Takže nech sa páči:


- Mascara - B*Pretty Mascara 3D
- Lesk na pery - MAC Dazzleglass odtieň Pleasure Principle (limitka)
- Make-up - Yves Saint Laurent Teint Radiance odtieň 3
- Tieň na oči -L´oreal Infaillible odtieň 002 Hourglass Beige
- Lícenka - Burjois odtieň 34Rose D´or
- Rúž - MAC odtieň Whirls&Twirls (limitka)
- Púder/Make-up - MAC Studio Fix odtieň NW25
- Štetec na líčka - MUA Makeup Academy F6
- Ceruzka na oči - MAC odtieň Smolder

A čo nosíte v taštičke vy? Viac či menej produktov? Ako často ich obmieňate?
 
Ps: včera som dostala k narodeninám od priateľa kazetku, kde bola pribalená aj kozmetická taštička :D takže mám zase novú a už ju mám dnes v kabelke :D :D
 
Krásny deň všetkým :-*

Christmas & New Years Eve Nails

Zdavím opäť :)
Rada by som Vám ukázala ako som si upravila manikúru na Vianoce a Nový rok :)
Priznám sa, že nie som žiadny macher na lakovanie nechtov a vytváranie rôznych vzorov. Ja som v podstate rada, keď sa mi podarí nechty pekne nalakovať a nevytvoria sa mi bublinky alebo si ešte nie celkom uschnutý lak neošuchnem alebo neotlačím na niečo....
Stáva sa to aj vám, alebo som len ja tak extrémne nešikovná?
 
Čo som použila:
- lak Orly
- trblietky - 04 Broadway Starlet
- topcoat OPI
 
Nechty mi takto vydržali od Vianoc až do Nového roka, čo som bola celkom príjemne prekvapená :)
 
A tu je výsledok
 
 


Urobili ste si aj vy počas sviatkov špeciálnu manikúru alebo líčenie? Ak áno aké? Prípadne hoďte link, nech sa pokochám ;)

Veselé Vianoce a šťastný Nový rok

Ozývam sa po dlhšom čase.... žiaľ. Predvianočné obdobie je pre mňa veľmi hektické, rýchle a nikdy neviem ani ako mi ubehne.
Tento rok to samozrejme nebolo inak a darčeky som zháňala na poslednú, resp. predposlenú chvíľu :D Nakoniec som však všetko vybavila a už deň pred Vianocami som mala aj všetko pobalené... toto väčšinou riešim až na štedrý deň. Každý rok si hovorím, že by som s tým mala začať skôr.
 
Okrem predvianočných príprav sme ešte v decembri dokončovali zariaďovanie, kuchyňu a iné prkotiny. Keďže nakoniec bola kuchyňa na svete, tak sme sa mohli s priateľom konečne začať normálne stravovať a tak začali prvé pokusy s pečením a varením.
Pred Vianocami sme ešte stihli usporiadať 2 dosť veľké párty, na ktoré som musela všetko pripraviť a viac menej som aj väčšinu času počas návštev strávila v kuchyni.
Potom prišli Vianoce, čas radosti a pokoja, a samozrejme naháňania sa, príprav, obžerstva a následného oddychovania :D Inak to nebolo ani u nás a konečne som si vydýchla až keď som sedela za stolom pri štedrovečernej večeri.
No a od nasledujúceho dňa zas kolotoč návštev, opäť príprava na "schôdzu" u nás doma, potom silvestrovská párty a následné triezvenie a príprava do práce.
Nastalo opäť zhánanie darov :D Moja mamina má totiž na nový rok meniny, takže som musela zohnať dar nie len pre seba ale aj pre otca... veď ako vždy :D čo by bez nás chlapi robili, nie? :D
 
No a následne som sa "netešila" na svoj sviatok v podobe narodenín. A teda od včera som už opäť o rok staršia :( Ale poviem Vám pravdu, necítim žiadny rozdiel. Dokonca mám pocit, že už viac rokov mi pribúda len číslo ale, žeby som sa cítila inak povedať nemôžem :D
 
Takže od dnešného dňa sa vraciam "do hry" a už mám pripravených zopár príspevkov, ktoré výjdu možno ešte dnes. Prípadne v nasledujúcich dňoch.
 
No a čo na záver? Prajem vám dodatočne šťastné a veselé a všetko dobre do Nového roka! :)
 
Ešte náhľad na náš "prvý" vianočný stromček v novom :)